Haal met Highlight lampen kwaliteitsverlichting in huis

Highlight Verlichting te Weesp is een familiebedrijf dat werd opgericht in 1996. Het bedrijf ontwerpt betaalbare verlichting die opvalt door een modern en tijdloos design. Het aanbod van Highlight lampen bestaat uit een brede waaier van moderne lampen waarin voornamelijk leds gebruikt worden. Zowel particulieren als bedrijven passen veelvuldig de kwalitatieve Highlight verlichting toe.

Highlight verlichting nl : waarborg voor hoogwaardige designlampen

Wie op zoek is naar functionele en energiezuinige lampen met een modern design, moet zeker het programma Highlight lampen eens bekijken. Bij Van den Heuvel vind je een breed aanbod aan Highlight verlichting. De leds in Highlight lampen stralen warm en gezellig licht uit, met een lichtkleur van 2700 tot 3000 kelvin. De meeste Highlight lampen zijn dimbaar met een touch dimmer of een externe dimmer.

Het brede aanbod aan Highlight verlichting

Bekijk eens de sfeervolle vloerlampen van Highlight. Deze zijn uitgerust met een verstelbare led spot die je kunt richten op een plaats waar je veel licht wilt hebben. Het zijn ideale vloerlampen om bijvoorbeeld voldoende licht te hebben tijdens het lezen van een boek.

De tafellampen van Highlight zijn meestal uitgevoerd in RVS, brons of chroom. Bekijk de sierlijk ontworpen spiraal- of schroefvormige tafellampen van het type ‘Curle’ of ‘Arte’. 

In het aanbod van Van den Heuvel vind je ook diverse wandlampen van Highlight, alle uitgerust met ledlichtbronnen en in vele gevallen voorzien van een ingebouwde dimmer. Ons programma omvat ook een uitgebreide reeks spots van Highlight, in de kleuren nikkel, zwart, wit of brons, en met 1 tot 3 lichtbronnen.

Nieuwe collectie Highlight lampen

Highlight bracht recent nieuwe series hanglampen op de markt: de series Olympia en Kyra. Olympia-lampen zijn hanglampen in zwarte kleur of nikkelkleur. Deze lampen zijn gemaakt van aluminium en uitgerust met leds die een lichtkleur van 2700 kelvin uitstralen (warm licht).  De lampen bestaan uit 5 of 8 ringen met ledlichtbronnen. Deze lampen worden ook wel videlampen genoemd en zijn perfect geschikt om op te hangen in een traphal, zodat de volledige trap wordt verlicht.

De serie Kyra van Highlight bestaat uit hanglampen met een decoratieve en strakke vorm. De hanglampen zijn in hoogte verstelbaar en beschikken over ingebouwde ledstrips met een warme lichtkleur van 2700 kelvin.

Op zoek naar functionele verlichting met een strak maar decoratief design? Bekijk het aanbod van Highlight lampen bij Van den Heuvel.