Sorteren op:
Sorteren op:

Q

Grossmann staat voor kwaliteit en bovenal een uniek design. De Q serie is hier het perfecte voorbeeld voor. De Q serie bestaat uit prachtige en unieke wandlampen en plafondlampen. Deze zijn in twee kleuren te verkrijgen, aluminium en zwart. Deze lampen passen perfect bij een strak design interieur en geschikt voor verschillende ruimtes. Deze serie past zich naadloos aan het interieur aan. Daarnaast is de lamp gecombineerd met een chromen cilinder welke is verbonden met een acrylglas lichtbron. De beste kwaliteit en stijl komen hier samen.

Gemaakt van hoogwaardige en edele materialen en aan elk klein detail is gedacht. Zowel het ontwerpen als het fabriceren gebeurt in Duitsland. De lamp is gemaakt van fijn gepolijst aluminium en afgewerkt met een mooie aluminium of champagne kleur. Daarnaast is de lamp gecombineerd met kristalheldere verticale lichtbronnen. De beste kwaliteit en stijl komen hier samen.

Grossmann

Grossmann ontwerpt en produceert zijn lampen in Duitsland. De lampen zijn dus volledig  'made in Germany'. Alle lampen van Grossmann zijn uitsluitend gemaakt van hoogwaardige materialen. Met meer dan een halve eeuw ervaring op het gebied van lampontwerp maakt Grossmann zich uiterst uniek. Grossmann staat daarom ook voor technische perfectie, de beste kwaliteit en een stijlvol design. Bekijk de gehele Grossmann collectie hier. Benieuwd naar de andere series van Grossmann? Neem dan hier een kijkje.