Sorteren op:
Sorteren op:

Forte

Grossmann staat voor kwaliteit en bovenal een uniek design. De Forte serie is hier het perfecte voorbeeld voor. De Forte serie bestaat uit prachtige en unieke plafond- en wandlampen. Deze lampen zijn minimalistisch vormgegeven met een modern design. Deze aluminium lampen zijn gecombineerd met acrylglas en hebben een unieke uitstraling. Elegante en moderne wandlamp welke een subtiel en schitterend licht uitstraalt. Mooi voor boven een schilderij of om iets uit te lichten.

Gemaakt van hoogwaardige en edele materialen en aan elk klein detail is gedacht. Zowel het ontwerpen als het fabriceren gebeurt in Duitsland. De lamp is gemaakt van fijn gepolijst aluminium en afgewerkt met een mooie aluminium of champagne kleur. Daarnaast is de lamp gecombineerd met kristalheldere verticale lichtbronnen. De beste kwaliteit en stijl komen hier samen.

Grossmann

Grossmann ontwerpt en produceert zijn lampen in Duitsland. De lampen zijn dus volledig  'made in Germany'. Alle lampen van Grossmann zijn uitsluitend gemaakt van hoogwaardige materialen. Met meer dan een halve eeuw ervaring op het gebied van lampontwerp maakt Grossmann zich uiterst uniek. Grossmann staat daarom ook voor technische perfectie, de beste kwaliteit en een stijlvol design. Bekijk de gehele Grossmann collectie hier. Benieuwd naar de andere series van Grossmann? Neem dan hier een kijkje.