Philips Hue Starterspakket White Ambiance 3xE27 (9,5W) inclusief bridge 2.0 en switch

(Prijs incl. BTW) EUR129,95
Productnummer
:
929001200161
Prijs incl. btw
:
129,95
Verzendkosten
:
Gratis verzending
Aantal
:
Of bekijk in een van onze winkels

Algemene informatie over de Philips Hue Starterspakket White Ambiance 3xE27 (9,5W) inclusief bridge 2.0 en switch

De Hue White Ambiance van Philips is een lamp welke u helpt bij het ontwaken, energie opdoen, lezen en relaxen. Met deze set krijgt u 3 ambiance lichtbronnen van 9,5Watt, een switch en de Brigde 2.0. De lichtbronnen kunt u schakelen tussen koud daglicht (6500K) voor werken en lezen zonder uw ogen te vermoeien en warm wit licht (2200K)voor ontwaken en relaxen. De lichtbronnen hebben een lichtopbrengst van maximaal 806Lumen. Met de switch kunt u eenvoudig de lichtbronnen aan/uit zetten en dimmen. Via de app van Philips Hue kunt u de kleurinstelling regelen via de bridge of er schema`s voor maken. Kort om een complete startset waar u gelijk mee aan de slag kunt.

Producten in dezelfde serie

€199,95
Hue Starterspakket 3xGU10 (6,5W) incl. bridge 2.0+Switch

Product specificaties Philips Hue Starterspakket White Ambiance 3xE27 (9,5W) inclusief bridge 2.0 en switch

Specificaties Omschrijving
Prijs 129,95

Documenten

geen documenten gevonden

Wat zeggen andere gebruikers over de Hue Starterspakket White Ambiance 3xE27 (9,5W) inclusief bridge 2.0 en switch

13-11-2017

philips Hue white ambiance

In de stevige doos vind je 3 lampen, de Hue bridge en een dimschakelaar. Een uitgebreide installatiehandleiding ontbreekt, maar het werkt zo gemakkelijk dat je die ook niet echt nodig hebt. Wat ik wel overal in de omschrijvingen mis is dat je een vrije stroomaansluiting moet hebben voor de bridge. Plug-and-play is hierbij niets te veel gezegd. Binnen een paar minuten werkt alles! Met de app kan je allerhande programma's instellen, tijdschakelingen maken en kleur en felheid instellen. Ideaal! Even snel wat veranderen kan zonder je telefoon bij de hand ook met de dimschakelaar. Toch brengt het mij minder dan ik verwacht/gehoopt had. Misschien als het hele huis is aangesloten op het Hue systeem dan het wel een echte meerwaarde heeft, nu met 2 lampen is de telefoon pakken, ontgrendelen en de app openen meer werk dan even langs de lampen lopen. Instellen dat de lampen een tijdsprogramma afgaan is heel makkelijk, maar wanneer het een keer wat eerder donker is, je later naar bed gaat dan ingesteld of juist een stuk eerder, dan heb je niet zoveel aan je tijdsprogrammering. voordelen - makkelijk instelbaar - veelzijdig instelbaar - inmiddels goed uitbreidbaar, ook met kleine fitting lampen. nadelen - prijs
11-11-2017

Helaas niets voor mij, maar voor andere wel!!

Na ontvangst van de Hue white ambiance set heb ik de bridge meteen aangesloten op mijn netwerk en de 3 lampen in verschillende armaturen geplaatst. Helaas ging het daar bij bij meteen mis. 1 van de armaturen heeft een drukknop die je op de grond aan kunt zetten en daar deden de Hue lampen het helaas al niet in. Dit is wel de armatuur die we het vaakst gebruiken. Door het aansluiten van de bridge ging er ook iets mis op mijn netwerk, want ik heb ook nog een ander systeem op aangesloten om mijn rolluiken automatisch open en dicht te laten gaan maar deze werkte vanaf dat moment niet meer. De andere 2 armaturen werkte gelukkig wel met de Hue lampen dus heb ik de set toch nog kunnen testen. Het beviel me wel wat ik zag. Na het downloaden van de app kun je de verschillende scenes gebruiken maar ook instellen wanneer je welke scene graag wilt hebben. Helaas dat de armaturen die ik gebruikte boven de eettafel hangen en het me daar niet zo veel interesseert wat voor licht ik daar heb. Door de mogelijkheden kan ik de Hue white ambiance set wel aanbevelen aan anderen waar het eventueel wel werkt in de armaturen, maar bij mij thuis heeft het niet veel zin omdat de armatuur die we het vaakst gebruiken niet werkt met deze verlichting.
07-11-2017

Smart lighting Hue

Heel snel te installeren en in gebruik te nemen, meerdere lampen en kamers instelbaar in de app en te bedienen. Ik heb verschillende routines ingesteld zodat de lampen bv 's avonds alvast uitgaan voor het slapen gaan. Redelijk prijzig in aanschaf, alleen E27 fittingen in het pakket. Ik heb nog vragen bij het stroomverbruik van de lampen als ze uit zijn omdat de schakelaar van de lamp aan moet staan. Uitzetten van de lampen kan ook gewoon maar zorgt wel dat je niet echt voordeel hebt van de Hue smart lighting.
Miiii07-11-2017

Huisverlichting van de toekomst

We hebben best lang nagedacht over de aanschaf van dit - toch best prijzige - systeem. Nu achteraf kan ik me de twijfel bijna niet meer voorstellen. Het lijkt opeens zo ouderwets om met een knopje het licht aan en uit te zetten of met de dimmer tussen slechts een aantal sterktes te kunnen regelen. We hebben nu overal tijden geprogrammeerd en zo dimt 's avonds de verlichting automatisch (prettig om geest en lichaam alvast op het slapen voor te bereiden!) en staat de verlichting 's ochtends al zachtjes aan als we beneden komen en wordt daarna steeds ietsjes feller. We kiezen verder uit de verschillende scenario's wat het beste bij de situatie/stemming past. 's Avonds kiezen we doorgaans de warmere tinten, 's morgens juist de frissere, koelere varianten. De aansluiting, de bediening en het programmeren zijn kinderlijk eenvoudig. Inmiddels staan we op het punt om meerdere lampen aan te gaan schaffen voor de rest van het huis. De investering is pittig, maar we weten inmiddels dat het wel waar voor je geld is.
hillie7707-11-2017

Top!

Ik baalde al een hele tijd over de weinige mogelijkheden die ik had met de verlichting in mijn woonkamer: óf een felle basisverlichting óf een hoop zwakkere lampjes aandoen om wat sfeer te creëren waardoor het vaak eigelijk net wat te licht of te donker was. Een dimmer plaatsen was mijn woningbouwvereniging niet zo'n voorstander van dus 'slimme' verlichting leek de beste oplossing. Aangezien mijn woning gerenoveerd gaat worden leek me dat een goed moment om over te stappen. En toen kwam er een actie van the insiders waarbij de Philips Hue lampen uitgeprobeerd konden worden en ik was één van de gelukkigen die mee mochten doen. De drukte rondom de renovatie maakte dat ik de installatie van de lampen even had uitgesteld maar daar heb ik nu al spijt van. Installeren bleek namelijk erg makkelijk en snel te gaan. De handleiding is erg summier maar het is eigenlijk een kwestie van lampen indraaien en twee stekkertjes inpluggen. Met de bijgeleverde afstandsbediening kunnen de lampen dan aan- en uitgezet worden, gedimd of versterkt en er kan worden uit 4 voorgeprogrammeerde 'sferen'. De lampen hebben in elke sfeer een prettig licht en de bediening gaat soepel. Het wordt allemaal nog beter na het downloaden van de app. Hiermee kan ontzettend veel geregeld worden, van een eenvoudige timer tot het instellen van volledige programma's waardoor het licht gedurende de dag met je mee verandert: bijvoorbeeld fel wit licht voor concentratie overdag en een warmere toon voor het ontspannen 's avonds. Omdat ik al langer een Philips Wake up light had, was ik al gewend aan wakker worden met licht dat steeds koeler en feller wordt, nu kan ik ook 's avonds in de woonkamer de overgang naar het gaan slapen makkelijker maken door het licht langzaam te laten doven. Het is nu veel makkelijker om de verlichting aan te passen aan wat ik aan het doen ben: blauwwit lichtvoor energie in de ochtend, witter licht voor geconcentreerd werken en voor mijn hobby's waarbij ik soms erg precies moet werken en een warmere toon voor het lezen van een boek of netflixen. Ik heb nog lang niet alle mogelijkheden die er zijn uitgeprobeerd en ook nog geen apps van derden getest waarbij er nóg meer mogelijkheden zijn maar ik ben nu al helemaal blij met deze lampen. Ik ga er zeker nog een paar bij kopen om het systeem nog verder uit te breiden. Het enige minpuntje dat ik kan bedenken is dat ik dit al veel eerder had moeten doen!
linn123407-11-2017

philips hue

Wij zijn erg blij met de lampen, hij is mooi te combineren met onze philips living color. En ideaal omdat hij te bedienen is via de bijgeleverde afstandsbediening en de app op je telefoon. Maar ook via de TOON, ook hebben wij de philips hue set aan kunnen sluiten op onze huis robotica. We zijn erg blij met deze lampen en ideaal dat we ze hadden net voor het ingaan van de wintertijd, dan is het altijd even wennen dat de lampen weer vroeg aan moeten, maar met de Philips Hue is het een feestje.
LizetteW05-11-2017

Veel variaties

Omdat ik het best lastig vind om goede verlichting in mijn woonkamer te krijgen, ben ik blij dat ik de Philips Hue set mag testen. Het installeren ging makkelijk, alleen had ik geen vrij stopcontact voor de hub, dus deze ligt gewoon in de woonkamer. Makkelijk dat met één druk op de knop alle lampen aanspringen op de sterkte die je vooraf ingesteld hebt. Dat ik de lampen ook apart van elkaar feller of zachter kan zetten, maakt het makkelijker als je even iets wilt doen waarbij je net wat meer licht nodig hebt. Ik heb nog lang niet van alle mogelijkheden gebruik gemaakt, maar vind dit al zo fijn! Tijdens het gebruik ontdek ik steeds meer mogelijkheden. Nu het vroeger donker wordt heb ik ook meer tijd om de mogelijkheden te ontdekken. Wel heb ik af en toe dat de lampen ineens zachter gaan branden, of spontaan aan gaan. Staat er ergens een timer aan... Ik vraag me wel af wat het aan extra stroomverbruik kost, omdat de lampen continue onder stroom moeten staan en ook de hub stroom verbruikt. Ik ben er dan ook nog niet helemaal uit of ik de set ga houden.
Jelmer198103-11-2017

Doet precies wat het moet doen!

Heel erg makkelijk te installeren, binnen een paar minute heb je je hele huis voorzien van sfeerlicht, allemaal bij te sturen vanuit de luie stoel! Alle features werken zoals je kunt verwachten, mooi product!
Sharonn03-11-2017

Geweldig

Ondanks de hoge prijs een geweldig product! Installeren van de bridge en lampen was zo gebeurd en ook de app op de telefoon is erg makkelijk in gebruik. Ik dacht vooraf dat ik het kunnen dimmen van de lampen het fijnst zou vinden maar ook de verschillende kleuren wit is toch in de praktijk wel erg fijn! Ook ideaal als ik ’s avonds thuis kom dat de lampen al aangaan als ik de straat in rijd. Ik ga het zeker uitbreiden met meer lampen en ook de sensor staat hoog op mijn lijstje voor de badkamer ’s nachts.
willa03-11-2017

Philips hue

Een handig systeem om sfeer in huis te brengen. Van helder naar gedimd licht in enkele seconden. Ook handig voor mensen die niet meer zo mobiel zijn. Gemakkelijk in gebruik.door eenvoud en grote knippen en voor degene die het ook wil te bedienen met de telefoon.
slversteeg29-10-2017

beter en handiger dan verwacht

Wat een leuk systeem! We zijn bezig met het bouwen van een nieuwe woning, en iedereen heeft het maar over domotica etc. Maar deze serie van Philips is eigenlijk een veel makkelijkere manier om al je verlichting aan te sturen. 50 stuks op een bridge is super. We zijn zeker van plan om ook de spots aan te gaan schaffen. We moeten alleen nog uitvinden hoe we vanaf afstand (bijv. op vakantie) de verlichting aan en uit kunnen zetten, dat lijkt mij ideaal, volgens mij man zou dat moeten kunnen. Ook ideaal was dat onze Toon (van Eneco) de Hue verlichting direct herkende. De installatie heeft mijn man gedaan en die was zo klaar er mee. Ging vrij soepel dus. Wij testen de white ambiance, het is leuk om te zien dat er zoveel kleuren lichttinten zijn in het wit , al zullen we in de praktijk denk 2 a 3 standen het meest gebruiken. De app op je mobiel werkt ook erg fijn, eigenlijk heb je de afstandsbediening niet nodig die er bij zit. De dim-functie is ook erg fijn!
Evelien27-10-2017

Philips hue starterspakket

Dit was onze eerste stap naar het "Smart" maken van ons huis, zodra je eenmaal de controle hebt over de verlichting in je huis vanuit een plek (je smartphone) wil je niet anders meer. Zodra je de doos hebt uitgepakt kun je aan de installatie beginnen, het installeren van de lampen zelf is super simpel, schroef ze gewoon in de fittingen en je bent klaar. De bridge vereist wat meer werk, en moet op het lichtnet aangesloten worden en op je interne netwerk. Zelf had ik liever gezien dat dit ook gewoon een WiFi connectie zodat de bridge niet per-se vlak bij de router moet staan. In ons geval betekend dat dat het nogal in het zicht staat. De connectie met de afstandsbediening en smartphone app is simple en binnen 2 stappen gedaan, de app bied ook nog eens de mogelijkheden om verschillende wit tinten te selecteren. Het systeem is aan de prijzige kant, maar werkt prima en zonder teveel gedoe!
leo24-10-2017

Beleving Hue lampen

een heel andere beleving van licht in onze woonkamer fel als je moet lezen en sfeer gedimt en kleur als het sfeervol moet zijn een aanrader voor iedereen en makelijk te bedienen via de app en iphone De installatie is echt super makkelijk
Forzamama22-10-2017

Hue lampen; super handig!

Deze Hue starterset is erg makkelijk om te installeren! Lampen indraaien, de “Bridge” met een kabeltje aan je modem verbinden, het spreekt voor zich en is redelijk dummy-proof. De lampen zijn dan te bedienen met de bijgeleverde afstandsbediening of via de Hue-app op je telefoon. De instellingen qua kleuren en “scenes” is schier eindeloos. Ook fijn zijn de mogelijkheden om in slaap te vallen met dimmend licht of andersom wakker te worden met licht wat rustig aan steeds feller wordt. Het is heel gemakkelijk om je routines met bijbehorend licht in te stellen, waardoor je met een druk op de knop je avond”lichtopstelling” aanzet, bijvoorbeeld. Ook op de slaapkamer is de Hue TOP. Onze dochter kan bij redelijk fel wit licht goed geconcentreerd haar huiswerk maken. Het meest ideaal aan deze lampen vind ik dat je met één lamp zo veel tinten licht kunt maken; van fel daglicht tot zwoel avondlicht.... Ik ben absoluut fan!!
PBNZLL20-10-2017

in 10 minuten je huis slimmer

Nadat ik het pakket met de Philips bridge en 3 Hue lampen binnen had kon ik niet wachten met uitpakken. In de woonkamer heb ik gelijk 3 lampen vervangen door de Hue lampen en de bridge in de meterkast geïnstalleerd. Het ging echt super snel en makkelijk. Vervolgens lekker op de bank de Philips Hue app gedownload en ben ik begonnen aan de installatie. Stap voor stap en binnen 5 minuten ben je met de standaard instellingen klaar. Maar we willen meer.... dus gelijk ook even de verschillende routines ingesteld. Lampen aan in de ochtend en in de avond gaan ze zelfs langzaam dimmen voordat we naar bed gaan zodat we vast (psychologisch) kunnen wennen aan de nachtrust . In de nacht gaan ze ook nog 2 x kort op variabele tijden aan i.v.m. inbraakpreventie. Verder is het ook best gaaf dat je op een I-phone SIRI een spraakopdracht kunt geven om de lampen aan of uit te zetten. Ik stond te praten met buren voor mijn huis en Philips Hue kwam daarbij ook ter sprake. Via SIRI de lampen aan laten zetten. SIRI antwoord: ik ga voor u de lampen aanzetten. Zo gezegd zo gedaan.. de buren keken naar binnen en de lampen gingen aan. ;-) Hoe vet is dat ! Binnenkort even naar de gerelateerde apps kijken of daar ook iets bij zit. 20 oktober in ieder geval de app van de Voice of Holland proberen in combinatie met de hue lampen.
Marinke13-10-2017

Mooie verlichting voor elke gelegenheid

Mooie starterskit waarmee je binnen een paar minuten al aan de gang kan. Installatie is erg simpel, lampen in de fitting draaien, de Bridge aan stroom en internet leggen, appje downloaden en gaan! De keuze in kleur en sterkte heeft mij positief verrast, je kan echt van fel hard wit licht naar bijna oranje zacht sfeerlicht. Op de app kan je voor verschillende sferen kiezen, of zelf een wittint kiezen. Ja het is even een aanschaf qua prijs, maar je bent energie zuinig bezig, en aangezien de lampen lang moeten meegaan zal je er ook (als het goed is) in jaren geen omkijken meer naar hebben.
Meer reviews (13)...
Schrijf je in en je ontvangt onze laatste trends, updates & aanbiedingen!
Loading...
Om je zo goed mogelijk te helpen maakt vandenHeuvelverlichting.nl gebruik van cookies Accepteren Weigeren
To Top