Philips Hue Starterspakket 3xE27 A60 (10W) inclusief bridge 2.0+Switch

(Prijs incl. BTW) EUR199,95
Productnummer
:
929001257361
Prijs incl. btw
:
199,95
Verzendkosten
:
Gratis verzending
Aantal
:
Of bekijk in een van onze winkels

Algemene informatie over de Philips Hue Starterspakket 3xE27 A60 (10W) inclusief bridge 2.0+Switch

Onmisbaar in uw Hue collectie de vernieuwde starterset van Philips. De starterset bestaat uit 1 x de bridge 2.0, 1 x de Switch en 3 Philips Hue lampen met een E27 fitting. De lampen zijn met uw smartphone of tablet dimbaar van een warme kleur naar een koele witte kleur. Tevens zijn de lampen instelbaar in maar liefst 16 miljoen kleuren.

Producten in dezelfde serie

€99,95
Philips HueWhite Starterspakket (3x9W) E27

Product specificaties Philips Hue Starterspakket 3xE27 A60 (10W) inclusief bridge 2.0+Switch

Specificaties Omschrijving
Prijs 199,95

Documenten

geen documenten gevonden

Wat zeggen andere gebruikers over de Hue Starterspakket 3xE27 A60 (10W) inclusief bridge 2.0+Switch

10-11-2017

Leuke set

Super makkelijk aan te sluiten en heel leuk om verschillende sferen te maken in huis. Eindeloze variaties in licht. Met de app te bedienen maar ook heel makkelijk met de afstandbediening . Voordeel is dat het licht vanzelf aanspringt als het gaat schemeren en weer uit gaat als je het huis verlaat. Nadeel is als er nog mensen thuis zijn dat het licht dan uit is. Maar gemakkelijk in te stellen via de app. Kind kan de was doen. Leuke aanwinst. Ben alleen benieuwd hoe vaak je verschillende combinaties blijft proberen, of dat je uiteindelijk toch steeds voor hetzelfde gaat.
09-11-2017

Fijn wakker worden in de donkere dagen met de Philips HUE

De HUE white & color ambiance lampen zijn super. De lampen hebben een goede lichtopbrengst en fijne kleuren. De bediening via de app en afstandsbediening is goed. De afstandsbediening gebruiken we voor meerdere lampen tegelijkertijd en het programmeren is supereenvoudig. Wel zouden de widgets zouden nog beter kunnen door Philips. Ik heb twee lampen in de woonkamer en een in de slaapkamer. In de woonkamer is het een fijnen manier van sfeer krijgen en tegelijkertijd is er ook ideaal om werklicht te hebben. Tijdens de borrel hebben we de lampen zo afgesteld dat ze op de muziek reageren, de gasten zijn onder de indruk van de functionaliteiten. Zelf ben ik het meest onder de indruk van de wake up functie in de app. De lamp in de slaapkamer gaat van uit naar steeds feller en pas als het bijna licht is gaat de wekker af. Het is te vergelijken met een wake up light - light. Ook fijn is de nachtlicht functie. Dit zorgt voor voldoende licht om even naar de wc te gaan. En voor het slapen gaan gaan de lampen van warm wit naar uit. De installatie van de lampen was super eenvoudig, lamp uit, lamp eruit, philips hue lamp erin. De HUE bridge naast de router neergezet, snoertje erin en stroom. Via de app gevonden en het werkt direct.
08-11-2017

Laat je besmetten met het Hue virus

Hoeveel plezier kan je van een lamp hebben? Zit je te wachten op zoveel mogelijkheden en ga je dit wel gebruiken? Ik ben besmet met het Hue-virus en wil meer! Wat een aanwinst deze lampen, ik ben blij dat we dit nu in huis hebben (en wil het overal). Het werkt fantastisch en overtreft al mijn verwachtingen. Installatie van de lampen in een handomdraai (letterlijk). Alles werkt perfect. Hierna simpel aangesloten met de bridge op het WiFi-netwerk. Het is zeer makkelijk in gebruik (pas op: wel enigszins verslavend). Ook de App ziet er goed uit en is gebruiksvriendelijk. En het licht, prachtig! Eindeloze kleurcombinaties, mooie kleuren, helder licht. Als ik thuis kom springen de lampen al automatisch aan. Met 1 handeling kan ik alle lampen in huis dimmen, uit zetten of naar een vooraf ingesteld kleurenprofiel switchen. Lekker makkelijk vanaf de bank of in bed. Wat prijzig vergeleken met andere merken, maar dat is het meer dan waard: echt een superieur product!
Marc07-11-2017

leuk speeltje

Makkelijk te installeren en geven meer dan voldoende licht. De intensiteit laat zich makkelijk regelen. De verschillende licht scenes zijn zeker in het begin erg leuk maar na verloop van tijd kies je steeds dezelfde De afstandsbediening is overigens een echte meerwaarde omdat je niet altijd je telefoon wilt pakken. Prijs blijft hoog, maar zeker een aanrader.
Hugo19707-11-2017

Veelzijdigheid in kleuren en lichtsterkte

HUE is de eerste stap in het slim maken van je woning. Installatie heeft even tijd nodig, maar dan werkt het wel gelijk goed. Er zijn in de app veel andere toepassingen te vinden. Deze werken alleen niet allemaal naar behoren. De hoge aanschafprijs is wel iets wat kopers kan tegenhouden om het te kopen. Maar ik ben blij dat ik het heb gedaan. Wat een hoeveelheid kleuren en sterkte. De app is ideaal voor als je onverwachts later thuis bent dan gepland. Even je app openen en hup je licht staat aan. Pluspunten: * Veelzijdigheid in kleuren en sterkte * Compleet pakket * App is ideaal voor als je onverwachts later thuis bent Minpunten: - Bridge moet met kabel connectie maken met router - Apps in Labs werken niet altijd naar behoren - hoge aanschafprijs
claudiavandevorst07-11-2017

Philips Hue White and Color starterspack

Vandaag het starterpakket Philips Hue White Ambiance and Color geïnstalleerd. Installatie is een fluitje van een cent, app installeren ook. Wij zijn zeer verheugd over wat er allemaal kan met deze lampen! De standaard scenes zijn fijn, makkelijk dimmen en alles aan en uit zetten met 1 knop op de dim-schakelaar. Ook erg leuk om via de app een foto op je smartphone te kiezen en dat de lampen zich daaraan aanpassen. Wij willen graag nog meer uit gaan proberen, nu hebben we alle drie de lampen in de woonkamer geplaatst. Het lijkt me ook erg fijn voor op de slaapkamer en dat je dan de wekkerfunctie in kan stellen. Ook willen we white ambiance lampen erbij aanschaffen en deze op de overloop en in de hal plaatsen, zodat ze als nachtlamp kunnen functioneren. Erg handig met de kids! Kortom: tot nu toe zijn we enorm blij verrast! Update 7 november 2017: De bridge en lampen werken nog steeds fantastisch, ben er nog steeds heel blij mee! Ik had wat problemen met de Hue App, kreeg het namelijk niet voor elkaar om home and away juist geconfigureerd te krijgen, en ook kon ik de lampen niet vanaf afstand bedienen. Na gebeld te hebben met Philips Lightning, ben ik terug gebeld (dit heeft echter wel een aantal weken geduurd) met de oplossing, nadat ik dit had gedaan werkt het prima! Daarna heb ik lampen gekocht om uit te breiden, zowel van het merk Innr als van Trust. De lampen van Innr werken fantastisch op het Hue systeem, de lampen van Trust niet, dus deze gaan retour. Ik heb nu de ontwaak functie voor het eerst uit kunnen testen, wat ik daar jammer aan vind, is dat je niet kunt instellen met welke scene je wakker wilt worden. Maar al met al, ik ben helemaal enthousiast!
Arno van Helmond07-11-2017

Verrijking van het lichtplan

We hebben de Philips Hue Color set nu een maand in huis. En moet zeggen dat het boven verwachtingen goed werkt. Het licht aanschakelen en het aanpassen werkt vlekkeloos via de bijbehorende app en bijgevoegde dimmer. Door de app intensief te gebruiken kom je bij interessante functies zoals alarmen, scenes en routines. Dit alles is ook mogelijk om met de ‘woning’ functie die Apple kent te bedienen en automatiseren. Het installeren en gebruiken van de Hue set is een koud kunstje. Het is een kwestie van de lampen vervangen en de bridge aan het netwerk aan te sluiten. De app wijst de rest uit. Wij hebben deze set ook gecombineerd met een KNX systeem wat we in de woning hebben, en dit werkt ook vlekkeloos. De set is zeker een meerwaarde voor elke woonkamer of andere ruimte die gezellig moet aanvoelen.
Wouter06-11-2017

Snel een mooi lichtplan!

De Philips Hue lampen zijn eenvoudig aan te sluiten. Interactie met het basisstation is snel en simpel. Het koppelen van nieuwe lampen is gemakkelijk. Langzaam maar zeker zullen in huis de lampen vervangen gaan worden door deze lampen. Ze zijn namelijk best prijzig.
Bart03-11-2017

Verslavend, Pas Op!

Ik heb de Philips Hue Color Ambiance nu een paar weken in gebruik en het is echt geweldig en het is verslavend wat je allemaal kunt doen. De installatie is super simpel. Lampen erin draaien, de bridge aansluiten en de app installeren. Paar stappen in de App volgen en je eerste kennismaking met Hue kan beginnen! Het gebruik is heel erg makkelijk. Met de afstandbediening kun je de laatst gekozen instellingen aan- of uitzetten en deze ook als dimmer gebruiken. Met de App kun je de lampen als groep aansturen of per lamp. Het leuke is dat je dan Scenes kan maken zodat de ruimte er met gelijksoortige kleuren zicht opvrolijkt. Bijvoorbeeld Lentebloesem. Met een Apple apparaat kun je ook met Siri de lampen aan en uitzetten "He Siri, Lampen Aan". Heb nog niet de kleuren kunnen veranderen met Siri. Ben nu wat verschillende (betaalde) apps en koppelingen aan het testen. Zo vinden de kinderen de Disco mogelijkheden geweldig. De koppelingen met IFTTT zijn leuk en zijn erg uitgebreid. Ik zit wel na te denken om meer lampen aan te schaffen en uit zo (geleidelijk) uit te breiden. Bijvoorbeeld een Ledstrip onder de TV en langs de trap. Er kunnen ook Routines gemaakt worden. Dit is ideaal als je een geheugensteuntje wilt dat het bedtijd is. De lampen dimmen dan langzaam. Je kunt ook een routine aanmaken dat lampen vanaf een bepaalde tijd willekeurig aangaan en uitgaan na een ingestelde periode, bijvoorbeeld 1 uur. Dit geeft een bewoonde indruk tijdens de vakantie. Op deze manier zijn er zo ontzettend veel mogelijkheden dat je nooit uitgekeken bent. Af en toe wissel ik de lampen met een ander armatuur om indrukken te krijgen wat er gebeurt.
Tjerk Melis02-11-2017

Mooi set

Een mooie set en een pefecte aanvulling op de bestaande verlichting. Met de app kunnen je deze verlichting helemaal instellen zodat met deze donker dagen er altijd verlichting binnen is. Met de vele kleuren waar je uit kunt kiezen heb je altijd de perfecte kleur bij de sfeer. Samen met een Philips ambi light tv is deze set ook mooi. Je kunt deze Heu set koppelen aan je tv zodat de heu verlicht meer kleurt met de ambi light keur van je tv. Je zit dan echt midden in de uitzending van de tv. De heu bridge is makkelijke aan te sluiten op je bestaande netwerk. Dan met de app de lampen zoeken en een naam geven. Hierna lekker gaan experimenten met de instelling.
1976Mariska 30-10-2017

De sfeermaker in ieder huis!

Zo leuk om nu eens een product te mogen testen, wat we ook al van plan waren om ooit aan te gaan schaffen, maar nog niet hebben gedaan, mede door de relatief hoge aanschafprijs en dan toch bang zijn dat het gaat tegenvallen. Maar we weten nu al zeker dat we ze na de testperiode houden. Wauw, wat een verschillende sferen kun je creëren door middel van de Hue white & color ambiance. Super, van perfect helder licht om je uitstekend bij te kunnen concentreren, tot gezellig en rustgevend licht om heerlijk bij te relaxen, en dan ook alles wat er maar tussenin zit. De installatie is ook goed om te doen, nadat ik eerst heel sceptisch was omdat er geen nederlandse gebruiksaanwijzing bij zit. Maar zonder problemen de lampen kunnen installeren op de bidge en daarna de verschillende sferen kunnen proberen door de app te installeren op de mobiel. Wat ook nog een pluspunt is dat we de lampen kunnen koppelen aan de Toon van Eneco. Zo heb je een goed systeem om je huis onderweg te kunnen voorzien van de nodige snufjes. Ik heb nog lang niet alle functies geprobeerd wat er allemaal mogelijk is met de Hue lampen, maar dat komt vanzelf. Al wel verschillende filmpjes gezien op YouTube , er zijn nog mogelijkheden genoeg met wat er allemaal mogelijk is met de Hue lampen van Philips. Afgelopen week zelf 3 kleur lampen erbij aangeschaft, zodat nu alle lampen in de woonkamper via de hue app kunt bedienen. Ook kunnen we nu de sfeer compleet goed aanpassen. Super. Ook al een mooi disco effect gecreeerd op de verjaardag van onze dochter. Succes gegarandeerd. We hebben ook 2 standaard witte lampen aangeschaft voor in de gang. Deze vooral voor het gemak, dat je ze van afstand kunt bedienen en zo op deze manier nooit in een donker huis thuis komt.
YdV30-10-2017

Aanrader!

Ik heb de lampen na aankomt gelijk geïnstalleerd. Dit duurde slechts 5 minuten en was heel erg makkelijk. Daarna de app gedownload en een hue account aangemaakt, waardoor de lampen ook buiten het eigen Wi-Fi netwerk bediend kunnen worden. De vooraf geprogrammeerde tinten zijn erg prettig, en ook de diverse mogelijkheden voor timers zijn erg handig. Kortom, een heel fijn product dat erg goed bevalt!
Dammie30-10-2017

Hue brengt kleur in je leven

Terug naar de core business moeten ze bij Philips hebben gedacht bij het ontwerpen van de Hue-lijn. Een connected lamp met aantal interessante functies. Hoog tijd om eens een kijkje te nemen in de wondere wereld die Hue heet. Eindelijk behoor ik tot de club der coole mensen, volgens mijn collega's. Al meer dan een jaar word ik op de werkvloer achtervolgd door het Hue-virus. Op een positieve manier wel te verstaan. Collega's wiens hun huis een ware kermis der vernuchten is geworden. De lol om na een borrel in de trein de lampen thuis te bedienen terwijl je schoonouders op bezoek zijn door het hele huis rood te kleuren. Wat is Hue? Hue is een connected lamp die verbonden is met je WiFi-netwerk en te bedienen is via je smartphone. Hue-lampen kunnen alle mogelijke kleuren aannemen en zijn erg leuk om je vrienden en familie te imponeren. Philips heeft een api beschikbaar gesteld die het voor ontwikkelaars eenvoudiger moet maken om aanvullende apps te maken. Een must have is de Hue disco app. Er zijn ondertussen honderden Hue-apps gemaakt en is het mogelijk om producten koppelen als Nest- en de Toon-thermostaat. Startpakket Het starterspakket bestaat uit drie ledlampen en een bridge. De bridge regelt alle communicatie tussen je netwerk en je lampen. Je sluit hem heel eenvoudiger via een bijgeleverde ethernetkabel aan op je modem. Zet alle lampen aan en ze verbinden moeiteloos via je WiFi-netwerk met je bridge. Ze passen netjes in de gewone E27 fitting waar de meeste gloei- en spaarlampen ook gebruik van maken. De nieuwe lampen hebben ook een hogere lichtopbrengst van 800 lumen in plaats van 600 lumen (denk aan 60 Watt gloeilamp). Voor de color variant kan je kiezen uit maar liefst 16 miljoen kleuren. De lichtkwaliteit is super en ook erg leuk om mee te spelen. Eén druk op de knop van de bridge is voldoende om de verbinding te maken. Kind kan de was doen. Philips Hue Switch Dimschakelaar Aan alles is gedacht en het pakket is ook voorzien van een echte schakelaar? Plaats hem als lichtschakelaar op de muur of als afstandsbediening. Hij is te combineren met je smartphone of de Bridge. Wakker worden Met het verkeerde been uit bed stappen in met de wake up feature verleden tijd. Je stelt eenvoudig in vanaf hoe laat de lampen geleidelijk aan moeten gaan, waarna je rustig aan wakker kunt worden. Conclusie In het begin was het even wennen, maar als je de mogelijkheden van de lamp in de vingers hebt is het erg moeilijk om terug te gaan. We zitten er zelfs al aan te denken om meer varianten aan te schaffen. Het spelen met kleuren, settings en wake-up lightsdus je kunt wel zeggen dat we enorme fans van Hue zijn. Voor ons een echte aanrader.
Manon K25-10-2017

Fijne lampen, makkelijk in gebruik

Erg nieuwsgierig naar de lampen heb ik deze bij ontvangst direct geinstalleerd. Super makkelijk, alleen even de lampen/bolletjes vervangen en de HUB aansluiten op het netwerk en enkele minuten later kun je aan de slag! Via je smartphone kun je zelf je kleur en 'warmte' instellen. Fijn, want zo is elke sfeer in huis te creeren en door de dag heen aan te passen al naar gelang je wensen. Ook fijn is dat je middels een timer de lamp in kans stellen, zodat je niet in het donker thuis hoeft te komen. Minder vind ik de 'look' van de bolletjes. Met dichte lampenkappen geen probleem, maar niet mooi met open of glazen kappen.
Koekie198125-10-2017

Sfeervolle innovatie

Mijn eerste indruk van de Philips Hue verlichting is zeer goed te noemen. De verpakking is, zoals ik van Philips gewend ben, netjes en degelijk. Het is een kwestie van de Hue bridge bedraad koppelen met de router en je kan direct aan de slag. Even de app op m’n telefoon gezet en er gaat een hele wereld aan mogelijkheden open. Van gezellig sfeerlicht tot fel en helder wit licht. Niks is te gek. Ook met 3rd party apps zijn er vele mogelijkheden. Van leuke scenes tot discolichten, niks is onmogelijk. Ook heb ik mijn verlichting gekoppeld met mijn Ambilight tv wat resulteert in een leuk gekleurde kamer. Tevens is het fijn dat je de verlichting aan en uit kan laten gaan op willekeurige tijden, dus nooit meer een onverlicht huis tijdens vakantie of afwezigheid. De dimmer is een leuke toevoeging omdat je doormiddel van 1 druk op de knop je verlichting kan aanzetten, aanpassen, dimmen of uitzetten. Enige minpunt wat ik zou kunnen bedenken is de hoge prijs, maar in mijn geval vind ik het helemaal waard.
Suuuz198025-10-2017

Hue white & color ambiance

Wat ben ik blij dat ik dit heb mogen ervaren, het is fantastisch om zo met je licht te kunnen spelen waardoor je de hele sfeer in je woning kan aanpassen naar elke gelegenheid. Daarnaast is het zeer makkelijk in gebruik nadat deze is geïnstalleerd op je wifi netwerk. of je nou in de woonkamer staat of badkamer, je kan hem instellen zoals je wilt en je hoeft niet naar de schakelaar te lopen om deze uit te doen of te dimmen, het is wel even stoeien hoe je de lampen in diverse licht schakeringen wilt hebben en wat het allemaal kan, erg leuk speeltje die app, los daarvan was de installatie "a piece of cake" Het design van de lampen vind ik persoonlijk wat aan de grote kant, het past net in de armaturen die wij thuis hebben.
Jansentjes25-10-2017

Super lampen

Vorige week de Hue white & color ambiance aangesloten. Veel kleuren te kiezen en ook al voorgestelde ambiance's, super! Elke sfeer is in huis te creëren nu! En makkelijk zelf te dimmen. Makkelijke te bedienen op verschillende smartphones en pc. Ideaal. Zelfs een nachtlampje functie. De lamp zelf is, vind ik, best groot, maar bij ons zitten ze in witte lampenkappen, dus dat zie je niet. Geeft wel een mooi effect door de kap. Ook leuk dat je ze kan koppelen met de Voice, zo kleurt je kamer mee met het podium! geweldig! Wij zijn dik tevreden over de Hue white & color ambiance.
Kiflo24-10-2017

Philips Hue

Ik ben zeer tevreden over de hoeveelheid licht, maar ben minder tevreden over het app gebruik, via een lichtknopje gaat nog sneller aan. Ik moet eerst inloggen op mijn telefoon wil ik deze aanzetten of ik heb nog niet juist gevonden hoe het sneller moet? De kleureninstellingen zijn erg mooi, ben zelf heel blij met de ontspannen-kleur die erbij zit.
Melleyn23-10-2017

Philips Hue

Met de starterkit Philips Hue white & color ambiance kun je snel aan de slag. De installatie is een eitje en ook de app werkt makkelijk en intuïtief. Met de app kun je de lampen iedere kleur van de regenboog geven, maar ook verschillende wittinten zijn een optie. Wil je dat 's avonds automatisch de lampen aangaan als het donker wordt? Dat kan. Of 's ochtends natuurlijk wakker worden door licht dat geleidelijk steeds feller gaat branden? Kan ook. Mocht je je telefoon even niet bij de hand hebben, dan kan je de afstandsbediening met dimmer gebruiken. Deze is ook in een handomdraai te monteren op de muur. Dat kan op iedere willekeurige plek door middel van de aangebrachte dubbelzijdige tape. Ook kan je hem plaatsen op de plek van je bestaande schakelaar, het enige nadeel is wel dat je hiervoor een los montageplaatje moet kopen bij de bouwmarkt. Het zou makkelijker zijn als deze erbij werd geleverd. Al langere tijd ben ik in het bezit van Philips Hue LED-strips. Deze heb ik aangebracht boven op kasten en langs de plint van de keuken. Dit geeft een leuk accent, maar nu met de lampen als aanvulling is er ècht sfeer in huis. Met de app switch je ook snel tussen verschillende "scenes", de kleurinstellingen die je per lamp vast kunt leggen. Ook kan je scenes maken aan de hand van een foto, de app kiest dan de meest voorkomende kleuren uit de foto en past aan de hand daarvan de kleuren van je verlichting aan. Met de lampen van Philips Hue breng je dus gemakkelijk wat meer kleur in je leven!
Jamilla21-10-2017

Makkelijk en praktisch!

Samen met de app worden bij ons de lampen gebruikt. We maken gebruik van de Hue lab waardoor we eigenlijk zelf de lichten niet meer aan of uit hoeven te doen. Dat doen we alleen als het licht anders moet terwijl we aan tafel zitten. Ze gaan automatisch aan en uit. Wanneer ik thuis kom gaan ze aan als de zon onder is. Aangepast licht zodat op de ochtend en overdag er “energy” licht is en s avonds meer gedimd of ontspannen. De Hue app is heel eenvoudig in het gebruik. Het installeren is heel simpel met een druk op de knop op de bridge en dan synchroniseert ie met de app. Je kunt sferen kiezen of gewoon een kleur. Het design van de lampen is prima, wij zien ze niet echt omdat er een lampenkap over heen zit, maar de straling is wel mooi rondom.
MarjanPL18-10-2017

Philips Hue, verlichting die je moet hebben!

Na het openen van de doos, het bekijken van de inhoud én het bepalen waar de eerste 3 Heu White & Color lampen moesten gaan komen kon ik gaan beginnen aan de installatie van de Bridge en de lampen. De installatie is écht een fluitje van een cent. Ik plaatste de Bridge bij onze switch, koppelde de twee en plaatste vervolgens de lampen in de verschillende ruimten. Daarna installeerde ik de Hue-app op mijn telefoon die ik direct naar lampen kon laten zoeken. Deze koppelde ik met twee drukken op de knop, waarna ik namen kon geven aan de lampen en kamers. Eigenlijk wijst het zichzelf allemaal vanzelf. Waar wij ons huis eigenlijk vol hebben zitten met "slimme" lichtknopjes zijn we eigenlijk wel om en hebben we besloten dit langzaam maar zeker te gaan vervangen voor het Hue systeem. Vanwege de prijzige lampen gaan we dit in kleine stapjes doen. Op de kinderkamers zetten we de verlichting s'nachts op "nachtlampje", onze nachtlampjes staan meestal op een gezellige scène. Ik zou wel aanraden om de gekleurde versie lampen te kopen. Super leuk en lekker om de kleur van je verlichting aan te kunnen passen aan de sfeer.
Wouter15-10-2017

Slimme verlichting

Nu de dagen weer wat korter worden, is het wel erg makkelijk om je lampen met de HUE app of afstandsbediening te bedienen. Je kunt de lampen met gemak alle kleuren geven die je wenst, dus geen kille witte led lampen, maar bijvoorbeeld wat feller om te lezen of gedimd met een vleugje geel/roze voor een romantisch diner of een het kijken van een film thuis. Ook makkelijk is ''geofencing'' Zodra je in de buurt van je huis bent, gaan de lampen aan (als je dat hebt ingesteld). Zo kom je nooit meer in een donker huis thuis. Ook kun je ze programmeren, om op bepaalde tijden aan of uit te gaan.
MJ13410-10-2017

Eindeloze mogelijkheden met Hue

Nadat ik het pakket Hue white & color ambiance binnen had, heb ik deze gelijk uitgepakt. De 3 lampen, bridge en schakelaar zijn goed en economisch verpakt. Alles past precies in de doos zodat je hier geen verspilling hebt. Vervolgens de artikelen eruit gehaald en direct geïnstalleerd. Eerst de lampen erin gedraaid en daarna de bridge op het stopcontact en de router aangesloten. Via de app de bridge en schakelaar gekoppeld en de lampen gezocht. Alles was binnen een kwartier functioneel. Daarna natuurlijk spelen met de app. Wat kan allemaal? Eerst de kamers ingesteld omdat ik de lampen in verschillende vertrekken gebruik en vervolgens scenes gemaakt die voor ons van toepassing zijn. De app is hier heel handig voor en heel gebruiksvriendelijk. Daarna wat spelen met kleuren en kleurenschema’s die de app heeft. Hier staan mooie kleureffecten bij. Wat een scala aan kleuren kun je kiezen. Keuze te over! Daarna natuurlijk hue gekoppeld aan mijn woning app van Apple. Ook dit is weer zo gedaan. Siri mocht vervolgens de lampen bedienen. Alles uit/aan of juist de ene wel en de andere niet. Andere kleuren, dimmen of feller. Siri schakelt het allemaal zo op de Hue lampen in. Je hoeft je telefoon er niet eens voor te pakken. Ook de geofencing als je thuiskomt of weggaat is handig omdat je lampen dan aan of uitgaan. Of juist dat ze met zonsondergang aangaan zodat je altijd licht hebt als het wat donkerder wordt. Koppeling met IFTT is ook mogelijk. Zo kun je de lampen laten knipperen als je een afspraak of e-mail krijgt. Of juist als het gaat regenen. Of toch liever blauwe in plaats van knipperen? Alles is mogelijk. Als het koud of warm wordt of bij het opstaan juist een seintje van je lampen Hue regelt het. De lampen aan als iemand in het beeldbereik van je camera komt. Geen probleem! Of juist als iemand op de bel drukt. Ook met Homewizard gaat Hue goed samen. Als je gordijnen hebt die met Homewizard werken kun je deze naar beneden laten gaan en de lampen gelijk in laten schakelen. Er is van alles mogelijk met Hue en nog veel meer als je Hue met andere apps gebruikt. De mogelijkheden zijn inderdaad eindeloos!
Meer reviews (20)...
Schrijf je in en je ontvangt onze laatste trends, updates & aanbiedingen!
Loading...
Om je zo goed mogelijk te helpen maakt vandenHeuvelverlichting.nl gebruik van cookies Accepteren Weigeren
To Top