Hue Perifo Flexibele connector Zwart

€34,99
Alleen te koop in onze winkels
Artikelcode 929003735101
De Hue Perifo flexibel connector in de kleur zwart, hiermee kunt u vrijwel het railsysteem in elk gewenste vorm uitbreiden. Koppel de rails en buig de connector in elk gewenste richting op het plafond of leid de railverlichting langs de muur.

Lees uitgebreide omschrijving
De Hue Perifo flexibel connector in de kleur zwart, hiermee kunt u vrijwel het railsysteem in elk gewenste vorm uitbreiden. Koppel de rails en buig de connector in elk gewenste richting op het plafond of leid de railverlichting van het plafond langs de muur. Verlicht de kamer met slimme railverlichting van Philips Hue.

De flexibele connector kunt u gemakkelijk in de rails klikken. U kunt elk Perifo voedingstype gebruiken bij de flexibele connector. Afhankelijk of u de voedingsunit aan het uiteinde van een rail of tussen twee rails wil plaatsen. De flexibele connector neemt 8,8 cm ruimte in op elk van de twee rails die de connector verbindt, in totaal is dat 17,6 cm op een rail en voegt 3,5 cm toe aan de totale lengte van de rails. Afhankelijk van de hoek waaronder de hoek wordt geïnstalleerd. De verschillende connectors verbinden niet alleen de rails in de gewenste richting maar verbinden ook de elektriciteit.