Hue Bluetooth Filamentlamp Edison W ST72 E27

€39,99
Levertijd: 2 - 5 Werkdagen
Artikelcode NB 929002459201
De Hue collectie breid uit met een mooie Filament Edison ST72 lamp. Te dimmen middels de app of afstandbediening en gemakkelijk te verbinden via Bluetooth of de bridge.

Lees uitgebreide omschrijving
Levertijd: 2 - 5 Werkdagen
Fitting E27
Dimbaar Dimbaar met afstandbediening en app
Wattage 7W
Kleurtemperatuur licht 2100K
Aantal lumen 550Lm
Makkelijke slimme verlichting. Geef je interieur meer sfeer met deze Philips Hue White filament LED-lamp (G125), die gezellig warmwit licht geeft. De mooie filamentdraad in de lamp gloeit meer of minder, afhankelijk van jouw instellingen in de Hue app. Wil je echt een statement maken? Combineer dan meerdere lampen met elkaar, in verschillende vormen, formaten en hoogtes. Wanneer je een Hue Bridge toevoegt, krijg je toegang tot alle slimme verlichtingsopties, zoals het personaliseren van lichtscènes, het instellen van timers of routines, en nog veel meer. Makkelijke slimme verlichting. Bedien tot wel 10 lampen met Bluetooth. Voeg tot wel 10 slimme lampen toe en bedien ze heel eenvoudig met één aanraking in de Hue app op je smartphone of tablet. Vintage ontwerp met moderne mogelijkheden. De populaire vintage kooldraadlampen met mooie gloeiende binnenspiraal zijn vanaf nu ook slim! Deze slimme LED-lampen zijn volledig in retrostijl en geven je interieur een gezellige uitstraling, gecombineerd met de kracht van slimme Hue verlichting. Creëer de juiste sfeer met zacht, warmwit licht. Hue lampen maken gebruik van warmwit licht. Met deze slimme lampen, die kunnen worden gedimd tot subtiele nachtlampjes, kun je het juiste lichtniveau instellen voor elk moment. Bedien lampen met je stem. Bedien je lampen handsfree en gebruik je stem in plaats van een mobiel apparaat! Met eenvoudige spraakopdrachten kun je meerdere lampen of slechts één lamp in een kamer bedienen. Werkt samen met Alexa, Google Assistent of Siri.Ontgrendel alle mogelijkheden van slim licht met Hue Bridge

Voeg een Hue Bridge (afzonderlijk verkrijgbaar) toe aan je slimme LED-lampen en ervaar alle mogelijkheden van Philips Hue. Met een Hue Bridge kun je tot maar liefst 50 lampen toevoegen om in je hele huis het perfecte licht in te stellen. Stel routines in, bedien je lampen ook als je niet thuis bent of voeg accessoires toe, zoals bewegingssensoren en slimme schakelaars.

De lamp kan via de Hue bridge (excl.). geschakeld worden van zeer koel daglicht (6500K) voor werken en lezen zonder uw ogen te vermoeien tot zeer warm wit licht (2200K) voor ontwaken en relaxen.

De lamp past in een lamp met E27 fitting en verbruikt 7 Watt en heeft een lichtsterkte van 550 Lumen en lichtkleur van 2100 Kelvin.