Hanglamp Real 3 zwart nikkel met goud 130 cm met 2 dimmers

€1.062,00
Levertijd: 10 - 15 Werkdagen
Artikelcode 2976-GL-S-2XP-DW
Schitterende minimalistische hanglamp van Masterlight. De lamp is in Nederland gemaakt van metaal en met de hand gepatineerd met echt bladgoud. Deze aanpak zorgt ervoor dat elke lamp een unieke en speciale nikkel/gouden kleur heeft.

Lees uitgebreide omschrijving
Levertijd: 10 - 15 Werkdagen
Merk Masterlight
Inclusief lichtbron Ja
Aantal lumen 5280Lm
Wattage 33.8W
Kleurtemperatuur licht 2200-2700K
Dimbaar Dimbaar met ingebouwde dim to warm dimmer
Materiaal Metaal
Kleur Zwart, nikkel/goud
Afmeting
Schitterende minimalistische hanglamp van Masterlight. De lamp is in Nederland gemaakt van metaal en met de hand gepatineerd met echt bladgoud. Deze aanpak zorgt ervoor dat elke lamp een unieke en speciale nikkel/gouden kleur heeft. De lamp heeft een maximale hoogte van 145 cm (minimaal 78 cm), de lengte is 130 cm en de diepte is 3 cm. De LED lichtbron van 33,8Watt is voorzien van de nieuwe dim to warm technologie.

De lamp geeft zowel aan de boven als onderzijde een schitterend egaal licht en is voorzien van twee pushdimmers. U kunt de bovenzijde separaat van de onderzijde dimmen. De Dim to Warm technologie geeft u de mogelijkheid het licht warmer te maken wanneer u de lamp dimt. Dit betekent dat als u de lamp dimt met de pushdimmer, het licht minder maar ook warmer word. Zo zal de lamp bij voluit branden een lichtkleur van 2700K (warm wit)hebben en bij de meest gedimde stand een lichtkleur van 2200K (flame). De lamp heeft een lichtopbrengst van 5280Lumen.