Hanglamp Svea - Nikkel mat - 60cm - 2 Sensordimmers

€1.319,00
Levertijd: 4 Weken
Artikelcode U 51.476.05
Knapstein staat bekend om zijn kwaliteitsverlichting welke met de hand wordt gefabriceerd. Knapstein maakt gebruik van de beste materialen en is met recht een Duits kwaliteitsmerk.

Afmetingen

Breedte: 60 cm - Hoogte: Max. 250 cm


Lees uitgebreide omschrijving
Levertijd: 4 Weken
Merk Knapstein
Inclusief lichtbron Ja
Aantal lumen 3250 Lm
Wattage 50W
Kleurtemperatuur licht 2700K
Dimbaar Dimbaar met sensordimmer
Materiaal Metaal
Kleur Nikkel mat
Afmeting Breedte: 60 cm - Hoogte: Max. 250 cm
Prachtige LED hanglamp van Knapstein. Deze prachtige hanglamp Svea is met veel zorg en passie samengesteld. Knapstein maakt gebruik van de beste materialen en is met recht een Duitse kwaliteit leverancier. Knapstein is een traditioneel familiebedrijf en werken voor het perfecte samenspel van traditie en innovatie, voor de harmonie van oud en nieuw. Dit is terug te vinden in alle ontwerpen van Knapstein. Alle producten en onderdelen worden met de hand vervaardigd en met uiterste precisie samengevoegd. Knapstein lampen vallen onder het echte vakmanschap met de modernste technologie en tijdloze designs in perfectie harmonie.

De lamp heeft een prachtige nikkel matte kleur en is voorzien van een heldere glasplaat. De diameter van de hanglamp is 60 cm. De maximale hoogte van de lamp is 250 cm en is in hoogte te verstellen. De plafondbevestiging is 3.5 cm hoog en heeft een diameter van 24 cm lang. Het frame van de lamp is 1.6 cm dik bij 3.4 cm hoog.

De lamp heeft twee geïntegreerde LED modules van totaal 50 Watt, geeft een warm witte kleur van 2700K en een lichtopbrengst van 5559Lumen. De CRI waarde ligt zelfs boven de 90.

De lamp is voorzien van twee memory sensordimmer voor traploos dimmen en handmatig aan- en uitschakelen. Een eenvoudig handgebaar volstaat om de lamp te bedienen. Als de lamp uit staat ziet u als indicatie een zwak lichtje branden op de plek van de sensor. Door een veegbeweging te maken een aantal centimeter boven de sensor is de lamp aan en uit te schakelen. Als de lamp aan staat, kunt u uw hand stil houden boven de sensor om de helderheid van de lamp aan te passen. Het bovenlicht en onderlicht is apart van elkaar te schakelen en dimmen.