Hanglamp Nikkel mat 60cm LED met 2x sensordimmer

€1.219,00
Levertijd: 4 Weken
Artikelcode 51.476.05
Knapstein staat bekend om zijn kwaliteitsverlichting welke met de hand wordt gefabriceerd. Knapstein maakt gebruik van de beste materialen en is met recht een Duits kwaliteitsmerk.

Lees uitgebreide omschrijving
Levertijd: 4 Weken
Merk Knapstein
Inclusief lichtbron Ja
Aantal lumen 3250 Lm
Wattage 50W
Kleurtemperatuur licht 2700K
Dimbaar Dimbaar met sensordimmer
Materiaal Metaal
Kleur Nikkel mat
Afmeting
Knapstein staat bekend om zijn kwaliteitsverlichting welke met de hand wordt gefabriceerd. Knapstein maakt gebruik van de beste materialen en is met recht een Duits kwaliteitsmerk. De armaturen van Knapstein worden nog ouderwets met de hand gemaakt in de fabriek in Sundern (Sauerland Duitsland).

Deze prachtige hanglamp van Knapstein is uitgevoerd in het nikkel mat. De ring heeft een diameter van 60cm. De hanglamp is in hoogte verstelbaar tot maximaal 250cm.

De lamp heeft twee LEDstrips van 50W (onder en boven) welke apart van elkaar te dimmen zijn door de ingebouwde sensordimmers (met een simpele handbeweging). De lamp heeft een mooie warme lichtkleur (2700K en 3250Lm). De strakke hanglamp heeft zelfs een CRI-waarde van boven de 90.

Alle lampen van Knapstein (met uitzondering van de plafondlampen) zijn voorzien van een sensor, waarmee de lampen te dimmen zijn en waarmee de lichtwarmte aan te passen is. Als de lamp uit staat ziet u als indicatie een zwak lichtje branden op de plek van de sensor. De modellen met twee aparte led-modules, bijvoorbeeld de Runa serie met zowel boven als onder led-verlichting, zijn dan ook direct voorzien van twee sensoren waarmee u de lamp precies kunt instellen zoals u dat wenst.

Door een veegbeweging te maken een aantal centimeter boven de sensor is de lamp aan en uit te schakelen. Als de lamp aan staat, kunt u uw hand stil houden boven de sensor om de helderheid van de lamp aan te passen. Wilt u vervolgens de warmte van het licht instellen, dan herhaalt u de vorige stap voor het dimmen en na het weghalen van uw hand wacht u kort tot de lamp een kleine lichtflikkering laat zien. De lichtflikkering is een indicatie dat de lamp wisselt tussen het dimsysteem en het systeem om de kleurtemperatuur in te stellen. Als u nu op dezelfde wijze uw hand boven de sensor houdt zal de lamp van koud naar warm en andersom in te stellen zijn.