Hanglamp Lara Nikkel LED mat verstelbaar met dubbele sensordimmer

€1.849,00
Levertijd: 4 Weken
Artikelcode 51.482.05
Prachtige LED hanglamp van Knapstein. Knapstein maakt gebruik van de beste materialen en is met recht een Duits kwaliteitsmerk.

Lees uitgebreide omschrijving
Levertijd: 4 Weken
Merk Knapstein
Inclusief lichtbron Ja
Aantal lumen 7560Lm
Wattage 63W
Kleurtemperatuur licht 2700K
Dimbaar Dimbaar met ingebouwde sensordimmer
Materiaal Metaal
Kleur Nikkel mat
Afmeting
Prachtige LED hanglamp van Knapstein. Knapstein maakt gebruik van de beste materialen en is met recht een Duits kwaliteitsmerk. De armaturen van Knapstein worden nog ouderwets met de hand gemaakt in de fabriek in Sundern (Sauerland Duitsland).

De lamp heeft een prachtige nikkel matte kleur en is voorzien van een heldere glasplaat. Het bijzondere van deze strakke hanglamp is dat hij zowel in hoogte als in de breedte verstelbaar is. De maximale hoogte van de lamp is door middel van de pendel zeer eenvoudig is aan te passen. Daarnaast is de hanglamp in en uit te schuiven naar minimaal 107,4 cm tot 205 cm.

De LED lichtbron van 63W heeft een warm witte kleur van 2700K. De lamp geeft 7560lumen. De CRI waarde van de lamp ligt zelfs boven de 90.

Alle lampen van Knapstein (met uitzondering van de plafondlampen) zijn voorzien van een sensor, waarmee de lampen te dimmen zijn en waarmee de lichtwarmte aan te passen is. Als de lamp uit staat ziet u als indicatie een zwak lichtje branden op de plek van de sensor. De modellen met twee aparte led-modules, bijvoorbeeld de Runa serie met zowel boven als onder led-verlichting, zijn dan ook direct voorzien van twee sensoren waarmee u de lamp precies kunt instellen zoals u dat wenst.

Door een veegbeweging te maken een aantal centimeter boven de sensor is de lamp aan en uit te schakelen. Als de lamp aan staat, kunt u uw hand stil houden boven de sensor om de helderheid van de lamp aan te passen. Wilt u vervolgens de warmte van het licht instellen, dan herhaalt u de vorige stap voor het dimmen en na het weghalen van uw hand wacht u kort tot de lamp een kleine lichtflikkering laat zien. De lichtflikkering is een indicatie dat de lamp wisselt tussen het dimsysteem en het systeem om de kleurtemperatuur in te stellen. Als u nu op dezelfde wijze uw hand boven de sensor houdt zal de lamp van koud naar warm en andersom in te stellen zijn.