Hanglamp Fara Nikkel 152 cm

€1.479,00
Levertijd: 4 Weken
Artikelcode 51.510.05
De nieuwe serie Fara hanglamp van Knapstein geeft elk ruimteconcept een modern en speciaal tintje. Het unieke frame van de lamp heeft een hoogwaardig geribbeld profiel en creëert hiermee een fascinerend licht-, en schaduweffect.

Afmetingen

lengte: 152 cm, hoogte: 73-180 cm


Lees uitgebreide omschrijving
Levertijd: 4 Weken
Merk Knapstein
Inclusief lichtbron Ja
Aantal lumen 8580Lm
Wattage 72W
Kleurtemperatuur licht 2200-3000K
Dimbaar Dimbaar met ingebouwde dimmer
Materiaal Metaal
Kleur Nikkel
Afmeting lengte: 152 cm, hoogte: 73-180 cm
De nieuwe serie Fara hanglamp van Knapstein is met veel liefde voor gedetailleerd vakmanschap samengesteld en geeft elk ruimteconcept een modern en speciaal tintje. Het unieke frame van de lamp heeft een hoogwaardig geribbeld profiel en creëert hiermee een fascinerend licht-, en schaduweffect. De hanglamp heeft een chique uitstraling en zal een aanwinst zijn voor elk huislijk interieur. Het strakke balkvormige design van deze mat nikkelkleurige hanglamp heeft haar eigen charme maar vooral de mogelijkheden met de modernste technologie maakt deze lamp zo bijzonder.

Het licht vanuit de boven-, en onderkant van de pendelarmatuur is met behulp van twee memory sensors afzonderlijk van elkaar regelbaar in kleurtemperatuur en te dimmen in lichtsterkte. Dankzij de geïntegreerde geheugenfunctie worden de laatste instellingen ook bij uitschakeling van de lamp behouden. Een eenvoudig handgebaar volstaat om de lamp te bedienen: als de lamp uit staat ziet u als indicatie een zwak lichtje branden op de plek van de sensor en door een aantal centimeter boven de sensor een veegbeweging te maken, is de lamp aan en uit te schakelen. Als de lamp aan staat, kunt u uw hand stil houden boven de sensor om de helderheid van de lamp aan te passen.

De hanglamp heeft twee geïntegreerde energiezuinige LED lichtbronnen met een totaal wattage vermogen van 72 Watt en straalt een aangename warmwitlicht (2200K) tot aan helder witlicht (3000K) uit met een lichtopbrengst van 8580 Lm aan het plafond en in de ruimte. De hanglamp heeft een lengte van 152 cm en een verstelbare hoogte van 73 cm tot een maximale hoogte van 180 cm. De plafondbevestiging is 5,5 cm hoog en 60 cm lang. De plafondmontage ziet er schoon en strak uit met behulp van de magnetische bevestiging en zorgt voor geen zichtbare schroeven in de plafondplaat. Het balkframe van de lamp is 1,4 cm dik bij 6,5 cm hoog.