Hanglamp Cimobile Wit

€642,99
Levertijd: 5 - 7 Werkdagen
Deze witte elegante Cimobile hanglamp siert zich door het prachtige design. Deze witte hanglamp is voorzien van een dim to warm technologie.

Lees uitgebreide omschrijving
Levertijd: 5 - 7 Werkdagen
Merk Cinque
Dimbaar Dimbaar met externe dimmer DTW
Inclusief lichtbron Ja
Aantal lumen 6000Lm
Wattage 50W
Kleurtemperatuur licht 2000-4000K
Materiaal Metaal, kunststof
Kleur Wit
Maak kennis met dit schitterende merk Cinque. Cinque is gespecialiseerd in origineel design, buitengewone kwaliteit en maximaal lichtcomfort. Geïnspireerd op de Italiaanse levensstijl. Passie, emotie, stijl en lichttechnologie komen hierin samen. Deze witte elegante Cimobile hanglamp siert zich door het prachtige design. Deze witte hanglamp is voorzien van een dim to warm technologie. Hiermee kunt u de lamp traploos dimmen van koel wit licht (4000 Kelvin) naar warm sfeervol licht (2000 Kelvin). Geheel traploos en zonder te flikkeren. Hiermee creëert u de perfecte sfeer in huis. Voor het dimmen van de lamp heeft u wel een externe dimmer nodig (exclusief).

De lamp is voorzien van een geïntegreerd SMD LED van 50 Watt, 2000 tot 4000 Kelvin en 6000 Lumen. Deze witte eyecatcher is gemaakt van metaal en kunststof en heeft een mooie mat witte kleur. De hoogte is verstelbaar met een maximum van 150 cm, de hanglamp is 200 cm lang en 39 cm breed. De afmetingen van de plafondplaat zijn 43 cm bij 35 cm. De lamp is dimbaar met een externe dimmer (exclusief).