Hanglamp Blackcrown 1-lichts

€47,95
Levertijd: 2 - 3 werkdagen verzonden
Artikelcode 33686
De 1-lichts hanglamp Blackcrown heeft één lichtpunt met daaromheen een vierkant stalen frame. Doordat de lichtbron direct zichtbaar is, zorgt dit voor een stoere look en past het perfect bij een woonruimte met industrieel interieur.

Afmetingen

lengte, breedte: 20 cm, hoogte: 100 cm


Lees uitgebreide omschrijving
Levertijd: 2 - 3 werkdagen verzonden
Merk Eglo
Inclusief lichtbron Nee
Fitting E27
Dimbaar Dimbaar met externe dimmer
Materiaal Staal
Kleur Zwart
Afmeting lengte, breedte: 20 cm, hoogte: 100 cm
De 1-lichts hanglamp Blackcrown heeft één lichtpunt met daaromheen een vierkant stalen frame. Doordat de lichtbron direct zichtbaar is, zorgt dit voor een stoere look en past het perfect bij een woonruimte met industrieel interieur. Kies bijvoorbeeld voor een lichtbron met een lichtspiraal of een lichtbron met amber of smoke glas om de hanglamp een ander effect te geven.

De frame van de hanglamp is uitgevoerd in staal en afgewerkt in de kleur zwart waarbij de lengte en breedte 20 cm is en de maximum hoogte 110 cm is. De lichtpunt heeft een E27 fitting met een totaal wattagevermogen van 40 Watt (exclusief). Tip: doordat de lichtbron direct zichtbaar is, wordt het aangeraden om gebruik te maken van een externe dimmer of een smart lichtbron. De Blackcrown serie bestaat naast de hanglampen van 3-lichts, 4-lichts, 5-lichts ook uit een plafondlamp, tafellamp en vloerlamp.