Buitenwandspot Ray Up/Down Zwart

€54,95
Artikelcode 7453
De prachtige Ray Up & Downlight heeft een simpel en stijlvol vormgeving, toepasbaar in verschillende woonstijlen. Deze buitenwandspot heeft een zeer mooie lichtuitval in twee richtingen, en kan zowel horizontaal als verticaal worden gemonteerd.

Afmetingen

hoogte: 21 cm, breedte: 8 cm, diepte: 11 cm


Lees uitgebreide omschrijving
Merk KS Verlichting
Inclusief lichtbron Nee
Fitting GU10
Dimbaar Dimbaar afhankelijk van lichtbron
Materiaal Aluminium
Kleur Zwart
Afmeting hoogte: 21 cm, breedte: 8 cm, diepte: 11 cm
De prachtige Ray Up & Downlight van KS Verlichting heeft een simpel en stijlvol vormgeving en is toepasbaar in verschillende woonstijlen. Deze buitenwandspot heeft een zeer mooie lichtuitval in twee richtingen, en kan zowel horizontaal als verticaal worden gemonteerd.

De Ray Up & Downlight is uitgevoerd in hoge kwaliteit aluminium met een minimale dikte van 3 mm en afgewerkt in de kleur mat zwart. Deze buitenwandspot is voorzien van twee GU10 fittingen en wordt geleverd exclusief lichtbronnen (max. 35 Watt). Afhankelijk van de soort lichtbronnen is de wandspot eventueel te dimmen. De Ray Up & Downlight heeft een hoogte van 21 cm, breedte van 8 cm en diepte van 11 cm.

De Ray Up & Downlight is IP54 gecertificeerd en stofbestendig en bestand tegen spatwater. De Ray buitenwandspot is ook verkrijgbaar in een kleiner Downlight uitvoering.