Buitenwandlamp Levi Down Zwart

€69,95
Artikelcode 7749
De Levi Downlight van KS Verlichting is een luxueuze, moderne wandspot geschikt voor buiten. De vierkanten wandlamp heeft een mooie, ruime lichtverspreiding en kan als accentverlichting gebruikt worden.

Afmetingen

hoogte, breedte, diepte: 10,5 cm


Lees uitgebreide omschrijving
Merk KS Verlichting
Inclusief lichtbron Nee
Fitting GU10
Dimbaar Dimbaar afhankelijk van lichtbron
Materiaal Aluminium
Kleur Zwart
Afmeting hoogte, breedte, diepte: 10,5 cm
De Levi Downlight van KS Verlichting is een luxueuze, moderne wandspot geschikt voor buiten. Fraai ontworpen en vervaardigd van hoogwaardige kwaliteit. De vierkanten wandlamp heeft een mooie, ruime lichtverspreiding en kan als accentverlichting gebruikt worden.

Deze Levi Downlight is uitgevoerd in hoogwaardige kwaliteit aluminium en afgewerkt in een stijlvolle zwarte kleur. De Levi Downlight is voorzien van een GU10 fitting en wordt geleverd exclusief lichtbron (max. 35 Watt). Afhankelijk van de soort lichtbron, kan de wandlamp worden gedimd. De vierkanten lamp heeft een hoogte, breedte en diepte van 10,5 cm.

De prachtige Levi buitenwandlamp heeft een IP54 certificering en is daarmee stofbestendig en bestand tegen spatwater. De Levi buitenwandlamp is ook verkrijgbaar in een luxe messing kleur en in een Up & Downlight uitvoering.