Buitenwandlamp Levi Down Messing

€89,95
Artikelcode 7751
De Levi Downlight van KS Verlichting is een luxueuze, moderne wandspot geschikt voor buiten. De vierkanten wandlamp heeft een mooie, ruime lichtverspreiding en kan als accentverlichting gebruikt worden.

Afmetingen

hoogte, breedte, diepte: 10,5 cm


Lees uitgebreide omschrijving
Merk KS Verlichting
Inclusief lichtbron Nee
Fitting GU10
Dimbaar Dimbaar afhankelijk van lichtbron
Materiaal Messing
Kleur Messing
Afmeting hoogte, breedte, diepte: 10,5 cm
De Levi Downlight van KS Verlichting is een luxueuze, moderne wandspot geschikt voor buiten. Fraai ontworpen en vervaardigd van hoogwaardige kwaliteit. De vierkanten wandlamp heeft een mooie, ruime lichtverspreiding en kan als accentverlichting gebruikt worden.

Deze Levi Downlight is uitgevoerd in messing. Messing is een legering van koper en zink en heeft in beginsel een gelige kleur, naarmate de buitenlamp wordt blootgesteld aan de buitenlucht treedt er na verloop een verandering van kleur op. De gele kleur krijgt dan een brons-achtige bruine kleur, anders dan bij koper zal messing niet groen kleuren. Messing oogt luxe en straalt veel energie uit. Ook is het goed te combineren met wit- en grijstinten en dat maakt het passend in een moderne omgeving.

De Levi Downlight is voorzien van een GU10 fitting en wordt geleverd exclusief lichtbron (max. 35 Watt). Afhankelijk van de soort lichtbron, kan de wandlamp worden gedimd. De vierkanten lamp heeft een hoogte, breedte en diepte van 10,5 cm.

De prachtige Levi buitenwandlamp heeft een IP54 certificering en is daarmee stofbestendig en bestand tegen spatwater. De Levi buitenwandlamp is ook verkrijgbaar in een stijlvolle zwarte kleur en in een Up & Downlight uitvoering.