Buitenwandlamp De Vecht Zwart

€114,95
1 Op voorraad
Artikelcode 7299D4
De populaire buitenwandlamp De Vecht van KS Verlichting heeft een strakke uitvoering en is geschikt voor alle woonstijlen. Het licht verspreid zich prachtig door de grote heldere beglazing.

Afmetingen

hoogte: 35 cm, breedte: 22 cm, diepte: 27 cm


Lees uitgebreide omschrijving
Merk KS Verlichting
Inclusief lichtbron Nee
Fitting E27
Dimbaar Dimbaar afhankelijk van lichtbron
Materiaal RVS
Kleur Zwart
Afmeting hoogte: 35 cm, breedte: 22 cm, diepte: 27 cm
De populaire buitenwandlamp De Vecht van KS Verlichting heeft een strakke uitvoering en is geschikt voor alle woonstijlen, met een tijdloze vormgeving is deze buitenlamp inzetbaar voor zowel een landelijke als strakke omgeving. Het licht verspreid zich prachtig door de grote heldere beglazing.

De Vecht buitenwandlamp is uitgevoerd in RVS en afgewerkt in een gepantserde laklaag in de kleur zwart, met een hoogte van 35 cm, breedte van 22 cm en diepte van 27 cm. De buitenwandlamp heeft een E27 fitting met een maximale wattagevermogen van 60 Watt, de lamp wordt geleverd exclusief lichtbron. Deze buitenlamp heeft een IP-waarde van IP23 en daarmee biedt de lamp bescherming tegen vaste stof en verstuivend water.

De buitenwandlamp De Vecht is ook verkrijgbaar in een uitvoering inclusief bewegingssensor of combineer de buitenwandlamp met de sokkellamp uit dezelfde serie.