Buitenlamp Logan Wand Zwart vierkant sensor

€59,95 €50,96
Levertijd: 2 - 5 werkdagen
Artikelcode 2728ZW
Deze compacte buitenlamp met dag en nacht sensor komt uit de Logan serie van Steinhauer. De lamp heeft een schemerschakelaar, dit betekent dat de lamp aangaat als het donker wordt en weer uitgaat als het licht wordt.

Afmetingen

lengte, breedte: 10 cm, hoogte: 9,8cm


Lees uitgebreide omschrijving
Levertijd: 2 - 5 werkdagen
Merk Steinhauer
Inclusief lichtbron Ja
Aantal lumen 240Lm
Wattage 3W
Kleurtemperatuur licht 2700K
Dimbaar Nee
Materiaal Metaal
Kleur Zwart
Afmeting lengte, breedte: 10 cm, hoogte: 9,8cm
Deze compacte buitenlamp met dag en nacht sensor komt uit de Logan serie van Steinhauer. Deze wandlamp is uitgevoerd in een mat zwarte moderne uitvoering en heeft een IP54 waarde, dit betekent dat hij spatwaterdicht is en stofvrij. De lamp heeft een schemerschakelaar, dit betekent dat de lamp aangaat als het donker wordt en weer uitgaat als het licht wordt.

De buitenlamp wordt geleverd met 2 vaste Led-modules van ieder 3W (2700K, 240Lm). De bundel van de lamp kan aangepast worden de luikjes onder en boven in de lamp in te stellen naar uw keuze.

De wandlamp is gemaakt van aluminium en bestaat uit 2 delen. Het deel dat u vast maakt aan de muur, is voorzien van 4 metalen platen. Hiermee kunt u zelf bepalen hoe u het licht laat vallen op de muur. De wandlamp is 10 bij 10 centimeter en is 9,8 centimeter hoog. De lichtbronnen zijn niet dimbaar. De buitenlamp heeft geen snoer en dient direct aangesloten te worden.