Buitenlamp Beamy L Grondspot Zwart

€69,95
Artikelcode 7197
Upgrade uw lichtplan in de tuin met deze prachtige Beamy L grondspot. Dé perfecte tuinspot om elementen mooi uit te lichten en voor het aanlichten van bomen of objecten. De Beamy serie grondspots is zeer makkelijk te plaatsen met Plug and Play.

Afmetingen

hoogte: 55 cm, breedte: 6 cm, diepte: 15 cm. Snoer: 2,5 m


Lees uitgebreide omschrijving
Merk KS Verlichting
Inclusief lichtbron Nee
Fitting GU10
Dimbaar Dimbaar afhankelijk van lichtbron
Materiaal Aluminium
Kleur Zwart
Afmeting hoogte: 55 cm, breedte: 6 cm, diepte: 15 cm. Snoer: 2,5 m
Upgrade uw lichtplan in de tuin met deze prachtige Beamy L grondspot van KS Verlichting. Dé perfecte tuinspot om elementen mooi uit te lichten en voor het aanlichten van bomen of objecten. De Beamy serie grondspots is zeer makkelijk te plaatsen met Plug and Play.

Creëer met de Beamy L grondspot een mooi licht- en schaduwspel door de grondspot strategisch te plaatsen en belicht bomen, grote bloemenbakken en overige objecten in de tuin of gebruikt het als voetpadverlichting. De Beamy L grondspot heeft een GU10 fitting (max. 35 Watt) en wordt geleverd exclusief lichtbron, verder is de spot voorzien van een 2,5 meter snoer, stekker en grondspie. De grondspot is 180 graden draaibaar en heeft een hoogte van 55 cm, breedte van 6 cm en diepte van 15 cm. De Beamy S zwartkleurige grondspot is gemaakt van hoogwaardige kwaliteit aluminium.

De Beamy L grondspot is IP54 gecertificeerd en stofbestendig en bestand tegen spatwater. Liever een kleiner formaat grondspot? De Beamy grondspot is ook in een S uitvoering verkrijgbaar!