Philips Hue Outdoor

Verlicht je buitenomgeving slimmer met Hue Outdoor!

Verander je achtertuin, balkon, patio of veranda in een kleurrijke sprookjeswereld met één druk op uw smartphone. Creëer thema's, laat uw lampen automatisch in- en uitschakelen of werk met een sensor. Philips hue biedt een scala aan mogelijkheden. Zo ook met de outdoor collectie. Breng je buitenruimte tot leven met licht.

Met de Philips Hue slimme verlichting maakt u het hele huis slim met de meest uitgebreide collecties voor binnen en buiten. Hue Outdoor heeft maar liefst twee collecties voor buiten. Namelijk lampen op standaard netspanning (aangesloten op de elektriciteit van je woning) en lampen op laagspanning, die u gewoon op elk stopcontact buiten kunt aansluiten. Plug & Play, zonder gedoe! Hier vertellen we u alles over deze twee collecties.

 

Welke buitenlampen kies jij?

 

Vergelijk Hue op laagspanning en netspanning

Buitenlampen op laagspanning   Buitenlampen op standaard netspanning

 

-

 

White

 

 

 

White and color ambiance

 

 

 

Hue Bridge vereist

 

 

 

Afzonderlijke voedingsunit vereist

 

-

 

 

-

 

Directe netspanningaansluiting

 

 

 

Kan overal worden geplaatst

 

-

 

 

Zeer lage veiligheidsspanning

 

-

 

24 V

 

Spanning

 

230 V

 

Hue Laagspanning - Plug & Play

 

De laagspanningscollectie van Philips Hue is gemakkelijk te installeren en uit te breiden. Je kunt meerder lampen op één voedingsunit aansluiten, die je in elk standaard stopcontact kunt steken. Zeer gemakkelijk en dus super snel.

 

Het is ook mogelijk om laagspanning en netspanning te combineren. Voor elke gelegenheid creëert u de perfecte sfeer. Samen buiten eten, ontspannen op een zomerse avond of een feestje in de tuin. Philips Hue maakt tuinverlicht gemakkelijk en slim. Bekijk hier de gehele Plug & Play collectie.

 

 

 
 
 
Installeren Hue Laagspanning

 

 

 

Middels Plug & Play sluit je de laagspanningslampen gemakkelijk aan middels een buitenvoedingskabel. Deze is te verkrijgen in een 40 Watt uitvoering en een 100 Watt uitvoering. Sluit maximaal 35 meter kabel aan op een Philips Hue laagspanningslamp en tel de wattages van de verschillende armaturen bij elkaar op tot je het maximum van 40 W of 100 W hebt bereikt. De verschillende voedingskabels vindt u hier.

 

Verbinden middels verlengkabels
 
 

 

Om de gehele tuin te verlichten en de lampen gemakkelijk te verbinden kunt u verschillende verlengkabels aanschaffen. Deze zijn er in verschillende lengtes. Daarnaast kunt u meerdere kabels verlengen met T-verbindingen. Bekijk hier alle verlengkabels en T-stukken.

 

 

 

 
 
 
Plaats de lamp op elke gewenste plek

 

 
 

 

Plaats de lamp gemakkelijk middels de verschillende montageopties. Benieuwd naar alle lampen in de Philips Hue Outdoor Plug & Play collectie? Bekijk deze hier.

Verbinden met de bridge of bluetooth
 
 
 
 

Verbind gemakkelijk de bridge met de Hue App. Liever verbinden met Bluetooth? Gebruik dat de Hue Bluetooth app. Stel met de app gemakkelijk  alle kleuren in van warmwit tot koelwit licht. Geniet het gehele jaar van alle wittinten en kleuren. 

 

 

 

 

Personalisatie met de app en andere accessoires

 

 
 
 

Maak middels de app verschillende lichtscenes, pas kleuren aan, laat je lampen aan en uit gaan met zonsopkomst en zonsondergang en dim je lampen gemakkelijk. Doormiddel van verschillende accessoires toe te voegen maakt u het schakelen nog makkelijker. Bijvoorbeeld met een buitenbewegingssensor. Bekijk alle accessoires hier.

 

Hue standaard netspanning
   

 

Naast de Hue Plug & Play laagspanning collectie beschikt Philips Hue Outdoor ook over een netspanning collectie. In deze collectie vindt u diverse wandlampen, sokkel en schijnwerpers welke aangesloten worden direct op het net. Bekijk hier de gehele netspanning collectie.

 

 

 

Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter