Nu ook kleinmeubelen online te bestellen bij Van den Heuvel Verlichting

Anne Home!

Nieuw bij Van den Heuvel Verlichting: Anne Home "a brand new brand". Deze collectie vol met de meest trendy meubels. ⁠
Nieuwsgierig naar dit hippe jonge Nederlandse merk? Neem een kijkje op onze site, ⁠de meubelen zijn alleen online bestelbaar en zijn niet opgenomen in de winkelcollectie.:

https://www.vandenheuvelverlichting.nl/merken/anne-light-home/anne-home/

Een klein stukje historie

Vanuit het (Nederlandse) familie bedrijf Steinhauer, met meer dan 80 jaar aan ervaring in de verlichtingsindustrie, is in 2014 dochter Anne gestart met een nieuw hoofdstuk en nieuwe kansen! Anne Light & Home is een nieuw merk opgestart door moeder en dochter. Een uniek Nederlands design samengesteld door Anne.

Met een eigen unieke kijk op licht en interieurontwerp heeft Anne een nieuwe aanpak geprobeerd wat tot vele creaties en originele ontwerpen heeft geleid. Elk ontwerp is met de grootste aandacht voor detail samengesteld en gemaakt. Naast de mooie collectie armaturen nu ook met een eigen unieke en bijpassende meubelcollectie. Van den Heuvel en Steinhauer zijn al heel lang een goede combinatie!

Van ontwerp tot een eigentijdse collectie

Van stapels stofstalen, trendy materialen, veel puzzelen, tekenen en ontwerpen tot het uitgebreide productie proces. Dit alles heeft geleid tot een trendy en hippe collectie met schitterende details, nieuwe materialen, vormen en een uitstekende kwaliteit. In de collectie zijn opgenomen stoelen, meubelen, spiegels en accessoires.

De stoelen

1

De meubelen

2

3

Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter