Kerst vier je samen met Van den Heuvel Verlichting

 

De dagen worden korter en de temperatuur wordt lager. Sinterklaas is zijn laatste kadootjes aan het rondbrengen. Langzaam aan is iedereen zich voor aan het bereiden op een mooie kerst. Zo ook Van den Heuvel Verlichting. 

Openingstijden en activiteiten

 

Van den Heuvel Verlichting is tijdens de kerstdagen alleen op 2e kerstdag geopend. 1e Kerstdag zijn wij gesloten zodat wij met onze gezinnen een mooi kerstfeest kunnen vieren. De openingstijden per filiaal variëren. Kijk op de winkelpagina's voor de exacte openingstijden van onze winkels. 

Vanuit de verschillende winkelcentra waar wij gevestigd zijn worden diverse activiteiten georganiseerd om het kerstgevoel compleet te krijgen. Ook zijn de verschillende centra al in de kerstsfeer uitgedost. Zie bijvoorbeeld hieronder een mooie sfeerfoto van de Villa Arena.

Ook kun je een bezoek aan onze winkel in Heerlen combineren met een bezoek aan de kerstmarkt in Maastricht. De kerstmarkt in Maastricht is van 29 november tot en met  31 december. 

Kerstverlichting

 

Bij Van den Heuvel Verlichting verkopen wij geen specifieke kerstverlichting bijvoorbeeld voor de kerstboom. Wel hebben wij lightstrips waarmee u uw huis en uw tuin in de kerstsfeer kunt omtoveren.

Een andere leuke gadget is de Philips Hue Smart Plug. De Smart plug is een slimme stekker voor het Hue-ecosysteem waarmee je elke tafellamp of stalamp die over een stekker beschikt met Hue kunt verbinden. Hiervoor hoef je alleen de Smart plug tussen de stekker en het stopcontact te plaatsen en de Smart plug aan de Hue-app toe te voegen.

Daarna kun je de lamp met de app, een accessoire of je stem bedienen. Sluit je kerstboom verlichting aan op de Hue Smart Plug en bedien de kerstboomlampjes vanuit je luie stoel.

 

plugplug

Het ultieme kerstkado: De Hue Go

 

De Philips Hue Go is een leuke tafellamp die je overal mee naar toe neemt. In de woonkamer, naast je bed, bad of in de tuin. Op tafel, gericht op de muur, functioneel op je werkplek of als sfeervol interieur element. Draadloos of in het stopcontact. De mogelijkheden met Hue Go zijn eindeloos, geniet altijd en overal van wel 16 miljoen kleuren licht!

Deze tafellamp is het ultieme kerstkado en is nu heel scherp geprijsd, namelijk van € 79,95 voor maar € 59,95. Sla nu u slag in één van onze winkels of in de webshop!

go

 

Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter