Een verlichtingswinkel met zes vestigingen door heel Nederland

Een verlichtingswinkel in Amsterdam, Cruquius, Eindhoven, Heerlen, Rotterdam én Utrecht

 

Naar een verlichtingswinkel bij jou in de buurt? Dan hoef je niet verder te zoeken. Van den Heuvel Verlichting beschikt over filialen in Amsterdam, Cruquius, Eindhoven, Heerlen, Rotterdam en Utrecht, zodat er altijd een showroom bij jou in de buurt is. Naar wat voor verlichting ben je precies op zoek? Laat het ons weten. We denken graag met je mee en adviseren je over de juiste verlichting voor jouw ruimte.

Zoek op de website van Van den Heuvel Verlichting op het verlichtingstype

 

Wil je graag het veelzijdige assortiment online ontdekken vóór je een bezoek brengt aan een van de zes vestigingen door heel Nederland? Dan is het zeker een idee om ons aanbod via de webshop te bekijken. Om het je gemakkelijk te maken, hebben we ons aanbod onderverdeeld in verschillende categorieën. Denk hierbij aan basisverlichting, decoratieve hanglampen, hanglampen met kap, vloerlampen met glas en tafellampen met kap. Naar wat voor soort verlichting ben je op zoek in de verlichtingswinkel?

Voor iedere ruimte in huis gepaste verlichting

 

Wellicht staat er een grote badkamerverbouwing op de planning en ben je hiervoor op zoek naar spotjes die je in wil laten bouwen. Misschien mist de eetkamer een prachtige hanglamp, waarmee je direct de sfeer van de ruimte bepaalt. Of je ontdekt dat je, na jarenlang woonplezier, nog steeds een peertje hebt hangen, waarvoor je toch onderhand toch eens vervanging wil. Wat je wensen ook zijn: voor iedere ruimte in huis is er meer dan genoeg keuze in de verlichtingswinkel van Van den Heuvel Verlichting.

Bezoek de verlichtingswinkel of plaats je bestelling online

 

Wil je de verlichting graag in het echt komen bekijken? Dan ben je zeven dagen per week van harte welkom in een van de verlichtingswinkels van Van den Heuvel Verlichting. Natuurlijk kun je jouw bestelling ook online plaatsen. Vragen? Neem in dat geval telefonisch contact op met een van onze medewerkers.

Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter