De Larino serie van Masterlight: industrieel en veelzijdig

Larino

 

De Larino serie van Masterlight kent vele mogelijkheden, daarom is er voor elk wat wils. De lampen uit deze serie zijn stoer en industrieel en passen goed in een modern interieur. De lampen zijn samen te stellen naar uw wensen, doordat er veel keuze is in kleuren, materialen en modellen. Ontdek hieronder welke lamp bij u past. 

 

Lampen in alle soorten en maten

 

Industriële lamp Larino

In de serie Larino zijn verschillende soorten lampen verkrijgbaar. Er zijn bijvoorbeeld hanglampen in meerdere maten en kleuren verkrijgbaar. Bij de hanglampen kunt u kiezen uit een strak zwart of wit snoer of een stoere ketting. 

Wilt u liever een lamp die makkelijk te verplaatsen is? Kies dan voor een van de vele tafellampen uit deze serie. De tafellampen met de benaming "Bow" hebben een kap die te kantelen is in iedere gewenste richting. Daarnaast zijn er ook driepoot-tafellampen die extra stoer ogen door de drie stalen poten.

Ook bij de vloerlampen kunt u kiezen voor de Bow-versie met beweegbare kap of vloerlampen met een boogmodel. Het boogmodel kunt u gemakkelijk naast uw stoel of bank zetten, zodat u voldoende licht heeft als u bijvoorbeeld een boek wilt lezen. 

Ten slotte zijn er nog plafondlampen in verschillende kleuren. Deze hebben allemaal een beweegbare kap, waardoor u altijd licht heeft op de door u gewenste plek. Ideaal voor in ruimtes waar u niet altijd op dezelfde plek licht nodig heeft. 

 

Kleuren: van mat zwart tot dappled oil

 

Industriële lamp LarinoDe lampen uit de Larino serie zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren. Niet alleen eenvoudige kleuren zoals zwart en wit, maar ook bijzonderdere kleuren die u niet snel bij andere merken tegen zult komen. Kan het u niet industrieel genoeg? Dan is roestkleur wat voor u. Het roestige effect geeft deze lampen veel karakter.

De unieke kleur "dappled oil" geeft de lamp het effect alsof hij is ondergedompeld in olie. Daardoor ziet de lamp er vanuit iedere hoek anders uit, waardoor hij niet snel zal vervelen.

Ten slotte is er nog de kleur "gunmetal". Gunmetal is een legering van koper, tin en zink. Het heeft zijn naam te danken aan het feit dat het vroeger werd gebruikt om pistolen van te maken. De kleur laat zich het beste omschrijven als mat zwart. Deze kleur laat zich gemakkelijk combineren met andere kleuren. 

 

Een luxe afwerking

 

Industriële lamp Larino

Bij de Larino lampen kunt u kiezen voor een prachtige luxe afwerking. Bij veel modellen wordt gebruik gemaakt van echt bladgoud en bladzilver aan de binnenkant van de lampen. Als de lamp aan staat, geeft deze prachtig sfeervol licht door het bladgoud en bladzilver. De lamp is eveneens als hij uit staat een blikvanger.

Kies voor bladgoud als u een warme sfeer wilt en als u al goudkleurige elementen in uw interieur heeft. Kies voor bladzilver als u liever een wat koelere uitstraling wilt. De lampen met bladzilver laten zich goed combineren met chromen en zilverkleurige accessoires. 

Is bladgoud of bladzilver niet iets voor u? Deze lampen zijn ook verkrijgbaar met een witte binnenkant. Dit geeft een lichte en rustige uitstraling. 

 

Kies de lamp die bij u past

 

Er valt dus veel te kiezen wat betreft Larino. Welke lamp u ook kiest, u bent verzekerd van een industriële look als u een lamp uit deze serie aanschaft. Kom de Larino lampen bewonderen in een van onze winkels of bestel ze in onze webshop. 

Bekijk serie Larino

Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter